İki Dolap Arası Yatak Modelleri

4.600

İki dolap arası yatak tanımlamasını son zamanlarda yatak odası dekorasyonunda sıklıkla duyar olduk. Aslında bizim kültürümüze yeni girmiş olan ve pekte alışık olmadığımız bu tarz kısa sürede sevildi ve yayıldı. İlerleyen dönemde daha da fazla kişinin evinde görebileceğimiz bu trendin en güze örneklerini sizlere sunarak kafanızda bir fikir oluşmasını sağlamak istiyoruz. Bu tarz yatak odaları

mobilya arasi yatak

Beyaz İki Dolap Arası Yatak Modelleri

İki dolap arası yatak modellerinde en fazla tercih edilen tarz beyaz renkli ürünler. Yatak odanızda başucunuzda iki tane dolap olması sizi biraz “basabilecek” olduğu için tercihin beyaz renklerden yana yapılması ortama çok daha ferah bir görüntü kazandıracaktır. Ayrıca yatak odasındaki genel dekorasyonu da beyaz etrafında yapmakta fayda var.

beyaz-iki-dolap-arasi-yatak-modelleri

Üstü Dolap İki Dolap Arası Yatak Modelleri

Bu modellerde amaç yatak odanızda maksimum depolama alanı kazanmaktır. Özellikle kalabalık ailelerde ya da çok fazla misafiriniz oluyorsa tercih etmeniz gereken bir tarzdan söz ediyoruz. Başınızın hemen üstünde iki dolabın arasını birbirine bağlayacak şekilde tek kapaklı dolabın bulunuyor olması görüntü itibariyle de güzel sonuçlara imza atabiliyor.

ustu-dolap-iki-dolap-arasi-yatak-modelleri

Krem Rengi İki Dolap Arası Yatak Modelleri

Son zamanlarda beyazın dışında bir renk tercih etmek isteyenlerin genel itibariyle krem rengine yöneldiğini söylemek mümkün. Krem renginin dinlendirici görüntüsü iki dolap arası yatak dekorasyonunda da işe yarıyor ve ortaya gayet sakin, ferah ve güzel sonuçlar çıkabiliyor.

krem-rengi-iki-dolap-arasi-yatak-modelleri

Kahverengi İki Dolap Arası Yatak Modelleri

Kahverengi yatak odası dekorasyonunda sıklıkla tercih edilen bir renk ve iki dolap arası yatak modellerinde de güzel bir seçenek. Kahvenin koyu tonlarının kullanıldığı bu dekorasyonda yer döşemesinin de benzer bir kahve tonunda olması işinizi kolaylaştıracaktır.

dolap arasi yatak 8rwz6

dolap arasi yatak 16sE4

dolap arasi yatak 1Im4Z

dolap arasi yatak NDekz

dolapli yatak modelleri gFKRh

dolapli yatak modelleri ii4z5

mobilya arasi yatak

dolapli yatak modelleri 9MfM0

dolapli yatak modelleri 38cTq

dolapli yatak modelleri 2ZhtA

dolapli yatak modelleri ErL4i

Beyaz iki dolap arasi yatak modelleri

Krem rengi iki dolap arasi yatak modelleri

Dolap arasi yatak modelleri

   

 

Bu Yazıyı Paylaş! Paylaş Tweetle Paylaş

Bu konuyla ilgili yorumunuzu yazın