En İyi Bebek Odası Markaları (9+ Firma)

3.965

 

Kaliteli ve en iyi bebek odası markaları hakkında bilgiler verdiğimiz bu yazımızda örnek tasarım da sunuyoruz. Bebek odası hazırlayacaksanız eğer büyük ihtimalle bir üreticiye gidip bütün mobilyaları takım halinde satın alacaksınızdır. Bu yüzden de hangi markaları tercih etmeniz gerektiği, nelere dikkat edilmesi gerektiği gibi noktalarda kafanızdaki soru işaretlerini kaldırmak adına bazı noktalara değineceğiz. Detaylara girmeden önce En iyi bebek yatağı markası başlıklı yazımıza da göz atmanızı tavsiye ederiz.

 

Çilek Mobilya Bebek Odası Modeli

En İyi Bebek Odası Markaları

Minicik bebeklerimiz bizim en değerli varlıklarımızdır. Onlar için en güzelini, en iyisini yapsak bile azdır. Bu cıvıl cıvıl muhteşem takımlar bebeklerinizin odalarını muhteşem hale getirecek. Hepsi de birbirinden şık ve fonksiyonel ürünler üreten en iyi bebek odası markalarından söz edelim.

Çilek Mobilya

Bebek ve çocuk odalarında Türkiye’de ki öncü isimlerden birisi olan Çilek, bol ürün çeşitliliği sayesinde bu alanda ilk olarak göz atılan yerlerden olmayı başarmış durumda. Yaratıcı ürünleri ile bebek odalarına renk katan Çilek Mobilya, bebek odası alacaksanız eğer mutlaka göz gezdirmeniz gereken markalar arasında yer alıyor.

 

bebek odasi renkleri xYzdX

 

Enza Home (Yataş)

Bebek odası mobilyalarını alırken en fazla tercih edilen markalardan birisi olan Yataş, kalitesiyle ön plana çıkıyor. Kaliteli ürünleri ile tanıdığımız marka, söz konusu bebek odaları olduğunda da geleneği bozmuyor diyebiliriz. Ayrıca ürün çeşitliliğinin fazla olması da sizler için bir avantaj. Fakat fiyat bakımından kaliteyle bağlantılı olarak yüksek meblağları gözden çıkartmanız gerektiğini belirtmekte de fayda var. En iyi bebek karyolası markası arayanlar için tavsiye edebileceğimiz firmalardan biri de Enza Home’dur.

 

Bellona Bebek Odası Modeli

Bebek yatağı hangi kriterlere göre alınmalı? Detaylı bilgiler verdiğimiz yazımızı incelemek için bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz: mobilyahocasi.com/en-iyi-bebek-yatagi-markasi

 

Bellona

Bellona’da Yataş gibi bebek odası dendiğinde akla ilk gelen isimlerden birisi. Model bakımından son derece zengin bir ürün skalasına sahip olan marka aynı zamanda standart haline getirdiği yüksek kalite ile dikkatleri çekiyor. Fakat Bellona’da fiyat bakımından biraz yüksek diyebileceğimiz markalar arasında yer alıyor. En kaliteli bebek odası markalarından biri de Bellona’dır. Firmanın ürünlerini incelemenizi tavsiye ederiz.

 

Yataş Bebek Odası Modeli

 

Alfemo

Bebek odası alacağınız zaman mutlaka incelemeniz gereken bir marka Alfemo. Fiyat bakımından biraz önce sözünü ettiğimiz modellere nazaran daha uygun bir düzeye sahip olan Alfemo, buna rağmen kalite bakımında da oldukça başarılı görünüyor. Bebek odası en iyi marka konusunda tavsiye edebileceğimiz bir diğer markada Alfemo mobilyadır.

 

bebek odasi stor perde YrFWm

 

İstikbal

Dünyanıza bir dünya daha mı geliyor? Onun için hazırlaklara erkenden başladıysanız, sizin için en değerli varlığınız olan bebeğinize en şık odayı mı arıyorsunuz? Ozaman doğru adrestesiniz. Dünyalar tatlısı bebeklerinizi İstikbalin en tatlı en sevimli odaları burda. Bu modelleri İstikbal mağzalarından bulabilirsiniz. Yeni bebek odası takımı ile bambaşka tasarım modelleri ortaya çıkaran firma görünüm, kullanım olanakları ve alternatifli yapısı ile gerçekten dikkat çekici bebek odası takımları satışa sunuyor. Bebekler için oluşturulacak odalara müthiş bir alternatif olabilir diye düşünüyoruz. İstikbal bebek odası takımlarını evlerinizin içerisinde gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz

Diğer Markalar:

  • Pierre Cardin Mobilya
  • Kanz Mobilya
  • Meltem Mobilya
  • Belis Mobilya

 

   

bebek odasi duvar renk secimi AFSUI

bebek odasi duvar renkleri V2o1S

bebek odasi duvar renkleri 3QGZM

bebek odasi duvar renk kartelasi Km9N9

Boyamali bebek odasi duvar susleri

SORU VE ÖNERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ YORUM PANELİNİ KULLAN

👇

Deniz alti temali bebek odasi susu

Bebek odasi renkli duvar susu

Bebek odasi batman duvar susu

bebek odasi icin stor perde modelleri Fhg8j

mavi beyaz gemi temali bebek odasi

baby girl serisi bebek odasi

mocha serisi modern bebek odasi takimi

bebek odasi duvar kagidi ornekleri OLTIU

bebek odasi dekorasyonu 5

bebek odasi dekorasyon onerileri

Bu Yazıyı Paylaş! Paylaş Tweetle Paylaş

En İyi Bebek Odası Markaları (9+ Firma) (1 Yorum)

Yorum Yaz

  1. Mehmet Şener dedi ki:

    Meltem Bebek Ve Genç Odasından bahsetmemişsiniz. Bence Meltem kalitesi tartışılmaz. Sağlıkla bebeklerinize kavuşmanızı dilerim. Tıpkı bizim gibi. 🙂

Bu konuyla ilgili yorumunuzu yazın