Banyo Aksesuarları Seti Modelleri

3.980

Banyoların şık görüntüsünde aksesuarların payı büyüktür. Aksesuar seçimleri ne kadar doğru yapılırsa elde edilecek olan şıklıkta bununla bağlantılı olarak artacaktır. Bu yüzden de sıradan modellerden vazgeçip biraz daha cesur kararlar almakta fayda var. Farklı tarzlara sahip aksesuarlar ile gerçekten şık bir banyo elde edilebiliyor. Bunun yanı sıra modern banyo aksesuarlarının da göz ardı edilmemesi gerektiğini belirtmekte fayda var.

 

banyo aksesuar seti gold JH2l1

 

Herkes değişik, şık ve modern bir banyoya sahip olmak ister, aslında bu isteğinizin gerçekleşmesi için çok paralar harcamanıza ve çok pahalı şeylerle dekorasyonuzu tamamlamanıza gerek yoktur. Önemli olan doğru parçaları doğru yerlerde kullanarak doğru dekorasyonlar yaratabilmektir. Özellikle de banyo aksesuarları seti envai çeşit modelleri ile pek çok mağazada herkesin bütçesine uygun olarak satışa sunulmaktadır. Bu aksesuarlardan en çok dikkat çeken ve aranan ürünlerden bazıları ise, diş fırçalarını koyabileceğiniz bir fırçalık, çöp kutusu, sabunluk, tuvalet fırçası ve havlupandır.

 

banyo aksesuarlari sRzyB

 

Bu aksesuarları rengârenk ve banyonuza en uygun formdaki modellerden seçerseniz hayalinizdeki banyoyu yaratmak için ilk büyük adımı atmış olursunuz. Bunun dışında banyo aksesuarları arasında en büyük önemi banyo aynası taşımaktadır. Değişik ve şık tarzda bir banyo aynası kullandığınız takdirde sıradan olan banyonuzu bir anda modernleştirebilir ve sıradanın dışında çok şık bir görüntüye taşımaya imkan tanıyabilirsiniz.

 

palanmaz banyo aksesuar seti N0njP

 

Klozet örtüsü ve banyo paspası da banyo dekorasyonunda oldukça önemli bir yere sahiptir. Yalnız kullanacağınız paspasın kaymaz bir zemine sahip olması gerekir. Ve bu seçeceğiniz tüm parçaların hem birbiri ile hem de banyonuz ile uyumlu olması ve nemden etkilenmemesi gerekir. Bu detaylar banyonuzun güzel gözükmesini ve sıradanlığın dışına çıkmasını sağlayan küçük detaylardır.

 

banyo aksesuar seti whPOI

 

Banyonuzun süslemesinde küçük mumlar ve küçük biblolar kullanabilirsiniz. Banyo dekorasyonunun can alıcı noktaları bunlardan ibaret olsa da aslında duşa kabin ya da küvet tercihinizin banyo dekorasyonunuzun havasını tamamen değiştirecek detaylardır. Banyo aksesuarları genellikle mavi, beyaz, yeşil, pembe ve kahverengi gibi renkleri içinde barındıran seçenekleri daha çok tercih edilmektedir. Banyo aksesuarı seçimlerinizi yaparken bir de kolay temizlenebilir olması ve nemden fazla etkilenmemesi gerektiğini unutmayın.

 

banyo aksesuar seti FwTMX

Modern Banyo Aksesuarları

Ayna Seçimi

Banyolardaki en önemli parçalardan birisi olan aynanın seçiminde dikkatli olmak gerekiyor. Banyolarda kullanılan aynalar genellikle dikdörtgen ya da yuvarlak kesimli olurlar. Fakat bunu değiştirip biraz daha farklı bir seçimde bulunursanız banyonun havası baştan sona değişecektir. Oval kenarlı zikzak kesim aylar bu noktada çok güzel bir tercih olacaktır.

 

banyo aksesuar seti wEIij

 

   

Simgesel Aksesuarlar

Simgesel aksesuarlar kelime itibariyle biraz kafa karıştırabilir fakat tam olarak kastettiğimiz şeyi örnekli olarak ifade etmekte fayda var. Mesela standart bir sabunluk yerine topuklu ayakkabı şeklinde bir aksesuarı tercih edebilirsiniz. Daha kadınsı bir simge kullanıp banyo dekorasyonunu da bu odak etrafında oluşturabilirsiniz.

 

banyo aksesuar seti

 

Vazolar

SORU VE ÖNERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ YORUM PANELİNİ KULLAN

👇

Banyolarda genellikle vazo kullanıldığını görmeyiz. Fakat son dönemde modern banyo dekorasyonu içerisinde vazoları sıkça görmeye başladık. İçerisinde sadece su ile yaşayabilen bitkilerin yerleştirildiği vazoları banyonuzda kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

 

banyo aksesuar seti n1rDj

 

İkea, banyo ve banyo dekorasyonları içerisinde kullanılabilecek aksesuarları öylesine harika tasarımlar ile hazırlamış ki, inanın hayran kalmamak elde değil. İkea tasarımcılarının gerçekten önemli alternatifler ile hazırladığı tasarımlar, yeni bir banyo dekorasyonu oluşturmak isteyenler için gerçekten önemli seçenekler olabilirler diye düşünüyorum. Çok şık tasarımlar ile hazırlanan banya aksesuarlarına aşağıdaki galerimizden bir göz atabilirsiniz.

 

banyo aksesuar seti U9dTp

porselen banyo aksesuar seti dz6rt

banyo icin aksesuar modelleri SkBkf

banyo aksesuar seti fIgGm

banyo aksesuar seti bDMFX

banyo aksesuar seti ornekleri QlhqU

banyo aksesuar modelleri GZtjr

Modern Banyo Aksesuarı Modelleri

Banyo aksesuarları

Banyo aksesuarları

Banyo aksesuarları

Banyo aksesuarları

Banyo aksesuarları

Banyo aksesuarları

Banyo aksesuar setleri

Banyo aksesuar setleri

Banyo aksesuar setleri

Banyo aksesuar setleri

Banyo aksesuar setleri

 

Banyo setleri

Banyo setleri

Banyo setleri

Banyo setleri

Banyo setleri

Banyo setleri

Banyo setleri

Banyo setleri

Banyo setleri

Banyo setleri

Banyo setleri

Banyo setleri

Banyo setleri

Banyo setleri

Banyo setleri

Banyo setleri

Banyo setleri

Banyo setleri

 

2015 Banyo Aksesuar Modelleri 0

2015 Banyo Aksesuar Modelleri 1

2015 Banyo Aksesuar Modelleri 2

2015 Banyo Aksesuar Modelleri 3

2015 Banyo Aksesuar Modelleri 5

2015 Banyo Aksesuar Modelleri 6

Bu Yazıyı Paylaş! Paylaş Tweetle Paylaş

Bu konuyla ilgili yorumunuzu yazın