Yeni Trend Koltuk Takımları ve Renkleri 2024

4.681

Yeni trend koltuk takımları Geçmişten günümüze her dönemde evin her bireyi tarafından en çok takip edilen konularından biridir. Dolayısıyla evlerde en çok göz önünde olan ve dikkat çeken bölüm de salonlar ve oturma gruplarıdır. Her detayının düşünülmesi, güzel bir görünme sahip olması için oldukça önemlidir. Her yıl olduğu değişen trendler yeni yılda da farklılık göstermektedir. Bir yılı daha devirmeye çok fazla zaman kalmadı. 2024 yılı bir hayli hızlı geçti ve birkaç ay sonra da yeni yıla geçiş yapacağız. Şu günlerde ise dekorasyon alanında yeni trendler gün yüzüne çıkmaya başlamışken bizde sizlere oturma odası modellerinden bahsetmek istiyoruz.

 

oturma odasi koltuk renkleri YoTjI

 

Yeni Trend Oturma Odalarında açık renklerin göze çarptığını söylemek mümkündür. Odayı olduğundan geniş ve ferah bir görünüme kavuşturması açısından yararlı olmaktadır. Modern bir görünüm kazanan oturma odalarının renklerinin etkisini üzerinizde hissetmeniz mümkündür. Mobilya kalabalığının en aza indirgendiği bu yılın trendlerinde koltukların sayısı az fakat kullanılabilirliği fazla modellere rastlamak mümkündür. Tamamen koltukların hâkim olduğu oturma odaları boğucu ve demode görünümüyle insanlar üzerinde olumsuz etkiler bırakır.

 

en guzel oturma grubu ornekleri 7tR9e

 

Modern duvar kâğıtlarıyla uyumlu renklere sahip olan oturma odası takımlarının yarattığı etki büyüktür. Mobilyaların sahip olması gereken önemli bir özelliği daha konforlu olmasıdır. Gelen misafirlerin ya da aile bireylerinin otururken rahatsız olmaması ve huzur bulması önemli detaylardandır. Koltuklara ait kırlent sayısının fazlalığı görsel olarak artı puan kazandırsa da kullanılabilirlik olarak sınıfta kalmaktadır. Oturulan alanı daralttığı gibi kalabalık bir görüntü oluşturduğundan dolayı fazla sayıda kırlent demode görünmektedir. Trend Oturma Grupları için deri detaylarından da bahsetmek gereklidir. Koltukların yalnızca bir bölümünün kaplandığı deri kumaş modern bir görünüm sağlamaktadır. Tamamının deri kumaştan oluşması odaya ağır geleceği gibi koltukların kullanımı içinde olumsuzluklar yaratacaktır. Bu sebeple koltuklarda ya da orta sehpalarda bulunan deri detaylar odanın güzel bir görünüme sahip olmasını sağlayacaktır.

 

oturma odasi dizayni CVkCo

 

Televizyon ve televizyon konsollarının da etkisinin azımsanmayacak kadar büyük olduğu unutulmamalıdır. Koltuk takımları ile uyumlu görünen televizyon konsolları odanın havasını değiştirecektir.

 

sade koltuk modelleri tiKhA

 

Ferahlık

Son trend koltuk takımlarında ilk olarak ön plana çıkan detay ferahlık. Eskiden şaşalı, çok fazla ürünün kullanıldığı dekorasyonlara sıklıkla rastlarken önümüzdeki yıl az mobilyanın olduğu oturma odaları karşımıza çıkacak. Ferah, geniş ve rahatlıkla hareket edebildiğiniz oturma odası modelleri birçok kişinin evini süsleyecek.

 

Modern Oturma Odası Modelleri

 

Canlı Renkler ile Trend Salon Takımları

Önümüzdeki yılın trend slon takımları arasında canlı renklerde dikkatlerden kaçmıyor. Renk skalası bir hayli geniş olsa da, birçok modelde canlı tonlar ön plana çıkıyor. Koyu sarı, kırmızının farklı tonları, yeşiller ve mavinin farklı ton aralıkları dekorasyonda kendine yer bulacak.

 

Ferah Oturma Odası Modelleri

Koltuklarla Kombin Duvar Rengi

En trend salon takımları konusunu detaylandırırken duvarların rengini de atlamayalım. Çünkü dekorasyon bütünlük gerektiren bir çalışmadır. Duvar rengi yıllar arası incelendiğinde çok fazla değişkenlik gösteren bir şey değil. Önümüzdeki yıl da farklı bir durum yok açıkçası. Ağırlıklı olarak beyazın kullanıldığı oturma odalarında bu sene farklı olarak toz pembesi ve krem gibi renkleri de görebileceğiz.

 

Yeni Oturma Odası Modelleri

 

Rahatlık

Önümüzdeki yıl, oturma odalarında eskiden olduğu gibi gösterişli ürünlerden ziyada rahatlığın ön olanda olduğu grupları göreceğiz. Rahatlık ve konforun ön plana çıkartıldığı modeller sade fakat şık tasarımlarıyla da beğeninizi kazanacaktır.

 

Enza Home Koltuk Takımı

 

Salonların en önemli parçası olan koltuk takımlarında bu sene renkli görüntüler sergileniyor. Normalden daha fazla çeşitliliğin yaşandığı 2019 senesinde salonunuz için birçok alternatifinizin olduğunu unutmamalısınız.

 

Enza koltuk takımi modelleri chelsea

 

2022 En Trend Koltuk Takımları

L Koltuk Takımları: Son dönemin en trend modeli kuşkusuz L koltuk takımları. Birçok evde karşımıza çıkmaya başlayan bu modeller özellikle salonunda yeterli düzeyde alan bulunmayan kişilerce tercih ediliyor. Salonun bir köşesine yerleştirdiğiniz L koltuk takımı hem yeterli düzeyde oturma alanı sağlıyor hem de işlevsel özellikleri ile işiniz kolaylaştırıyor. Bu sene L koltuk takımlarında beyaz renkli ürünler daha fazla tercih ediliyor diyebiliriz. Beyaz renkli modellere renk katmak içinde yastıklarda çiçekli desenlere yer verebilirsiniz. Bunun yanı sıra her evde kullanılabilecek olmasa da kırmızı ve bordo renkli modellere de göz gezdirmelisiniz.

 

L Koltuk Takımı Modeli

 

Modern Koltuk Takımları

En trend koltuk takımı renklerini incelerken modert tasarımların ön plana çıktığını göreceksiniz. Modern koltuk takımları keskin hatları ve parlak yüzeyleri ile kendini belli ediyor. Bu tarz modellerde kullanılan metal parçalar daha gösterişli bir sonuç elde etmenizi beraberinde getiriyor. Bu tarz ürünlerde ise daha çok gri ve toprak renklere yönelmenizde fayda var. Bu sayede salona daha sakin bir görüntü kazandırabilirsiniz. Fakat alternatif olarak daha canlı renklere de yönelebilirsiniz.

   

 

en trend koltuk renkleri mFAWl

 

Klasik Koltuk Takımları

Gösteriş sizin için çok önemliyse ya da salonunuzda olabildiğince gösterişli bir görüntü elde etmek istiyorsanız klasik koltuk takımları sizler için daha doğru bir tercih olacaktır. Klasik koltuk takımlarında mor, erguvan gibi renklerin şu sıralar daha fazla tercih ediliyor olsa da krem renginin de güzel bir alternatif oluşturduğunu belirtmekte fayda var.

 

SORU VE ÖNERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ YORUM PANELİNİ KULLAN

👇

Doğtaş chester koltuk modelleri

En Trend Koltuk Modelleri

yeni sezon koltuk modelleri rTAFc

 

Rapsodi koltuk takımları

Rapsodi mobilya koltuk takımlarında dikkat çeken özellikler modern görünümleri ve canlı renkleri. Ağırlıklı olarak açık renkleri kullanıldığı koltuk takımlarında siyah, açık kahve, gri ve mor gibi koyu renkleri de görmek mümkün. Ev dekorasyonunda kullanabileceğiniz bu rapsodi koltuk takımlarını uygun sehpalar, küçük biblolar, şık tablolar ve farklı aksesuarlarla birlikte kullanarak hem zevkinize göre alanlar oluşturmuş olur hemde dekorasyon seçeneklerini farklılaştıra bilirsiniz. Ropsodi koltuk takımlarından oluşturduğumuz galeri aşağıdadır. Bu ürünlere size en yakın rapsodi satış noktasında ulaşabilirsiniz.

 

 Beyaz Koltuk Takımları ile Salon Dekorasyonu

 

trend koltuklar MumtX

 

Zebrano Mobilya ofis koltukları

Zebrano, tıpkı ev mobilyalarında olduğu gibi, ofis mobilyalarında da oldukça iddialı. Gerek ofis takımlarında, gerek ofis koltuklarında, tasarım anlayışına sadık kalarak farklı mobilyalar üreten Zebrano ofislerinize bambaşka bir hava katmak isteyenler için birebir. Lisa ofis koltuğu modeli hem gösterişli, hem şık, hem de konforlu. Misafirlerinizi etkilemek istiyorsanız böyle bir ofis koltuğu işinizi görecektir. Zebrano Mobilyanın ofis koltuğu modellerine baktığımızda birçok farklı tarza uygun mobilyaların olduğunu görüyoruz. Dilerseniz şimdi o mobilyalara bir göz atalım. İyi seyirler.

 

chester tarzi oturma grubu modelleri

gri oturma odasi takimi

kahverengi krem oturma grubu

klasik modern koltuk takimi dekorasyonu

 

lacivert koltuk takimi modelleri

lacivert modern oturma grubu

modern oturma gruplari

renkli oturma grubu modelleri

yeni model oturma gruplari

trend oturma grubu modelleri

 

KOLTUK KUMAŞI FİYATLARI İÇİN HEMEN TIKLA

 

Yeni trend koltuk modelleri ve renkleri modern ve şık tasarımlara sahip. En trend Oturma odası koltuk takımı örnekleri için modelleri inceleyebilirsiniz.

Bu Yazıyı Paylaş! Paylaş Tweetle Paylaş

Bu konuyla ilgili yorumunuzu yazın